Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γιατί αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο


Κύριε διευθυντά
Κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο υποφαινόμενος Δημοτικός Σύμβουλος της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, αναγκάστηκα να αποχωρήσω, αρνούμενος τη φίμωση που ο κ Μαρινάκης και όχι μόνο θέλησαν να μας επιβάλουν.
Με τεκμηριωμένα και αδιάσειστα στοιχεία, αποκαλύψαμε τους μεγάλους «τζαμπατζήδες» του δημοτικού ταμείου. Την κυβέρνηση και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.
Τις ευθύνες της δημοτικής πλειοψηφίας που για το 2011 αυξάνει κατακόρυφα τα βάρη στην ήδη δοκιμαζόμενη λαϊκή οικογένεια. Οδηγεί τα λαϊκά στρώματα σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια υποχρεώνοντάς τα να πληρώνουν άλλων το λογαριασμό.
Εκνευρισμένος από τις αποκαλύψεις αυτές ο κ Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα να αρχίσουν οι διακοπές, οι ειρωνείες και η προσπάθεια να φιμωθούμε.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αμφισβητεί το δικαίωμα της παράταξής μας να διατυπώνει ολοκληρωμένα την άποψη και θέση της.
Παρά την ψυχραιμία που επιδείξαμε η προσπάθεια να συνεχίσουμε απέβαινε άκαρπη από τις επαναλαμβανόμενες διακοπές.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση και αρνούμενοι το ρόλο της γλάστρας στην αντιλαϊκή βαρβαρότητα της κυβέρνησης και των ντόπιων εργολάβων της η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το θέμα δεν είναι καθόλου προσωπικό. Είναι βαθύτατα πολιτικό.
Εκλεχτήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη δέσμευση να υπηρετούμε τις λαϊκές ανάγκες. Να ενημερώνουμε το λαό, που πληρώνει το βάναυσο λογαριασμό, για ότι βλέπουμε εκεί. Σε αυτή τη δέσμευση θα είμαστε συνεπείς, ότι μέσα κι αν χρησιμοποιήσει ο κ Μαρινάκης και το ΠΑΣΟΚ και οι παρατρεχάμενοί τους.